Dinosaus til Moen kulturlåve

DINOSAUS

Den nordnorske artisten Heidi Solheim har gitt ut 2 barnealbum «DINOSAUS» (2014) og oppfølgeralbumet «DINOSAUS & LORTEFALL» (2016)

I forbindelse med utgivelsene reiser Heidi nå rundt om i Norge med et knippe musikere for å holde en annerledes, rocka og moro forestilling hele familien. 

Forestillingen handler om bandet DINOSAUS og deres vei mot å nå målet om å bli rockestjerne. Men etter hvert skjønner de at dette ikke er riktig så enkelt. Å være rockestjerne handler jo ikke bare om å være kjendis, få like mange fans som Justin Bieber og å komme i Se & Hør, slik DINOSAUS kanskje først hadde tenkt seg… Eller.. 

På en humoristisk, men også ettertenksom måte vil publikum tas med inn i DINOSAUS sin rockestjerneverden hvor man vil lære å kjenne bandmedlemmene gjennom sangtekster og forskjellige situasjoner som oppstår underveis. Musikken beveger seg innenfor sjangrene blues, rock og pop.

Målgruppen for denne forestillingen er satt til barn og unge i  alderen 3-10 år, men vil passe fint for hele familien.

Aftenpostens Svein Andersen uttaler: 

”Solheims første barneplate er blitt noe så sjeldent som en fantastisk flerbruksplate med sitt allsidige musikalske grep.”
(http://www.osloby.no/oslopuls/musikk/Blablues-og-dinosaus-7480942.html)

Kom og bli med på familiedag på Moen kulturlåve lørdag 20.mai.

Varighet ca 40 minutter

De som er med:

Heidi Solheim - akustisk gitar og ukulele

Kristian Olstad - bass

Espen Jakobsen - gitar

Kim Karlsen - slagverk