Program våren 2018

 

Lørdag 3. mars Kartellet

Eksklusiv ønskereprise! Begrenset med billetter, kjøp på forhånd!

 

Om forestillingen:
«Wouldn’t it be wonderful to see a dance piece where in the first half the dancers danced, and in the second they showed the audience how to dance?»  – Augusto Boal

I Kartellet får du oppleve et fysisk samarbeid mellom fem karakteristiske, dansende menn med en sterk individualitet.

Danserne vil rive og slite i hverandre, kjempe om makten, utfordre hverandre musikalsk og fysisk – men kanskje vise ømhet og nærhet om man kommer tett på. Kartellets menn vil danse for deg, og med deg.

Interaktivitet i scenekunsten kan oppfordre, provosere eller engasjere publikum. Kartellet tilbyr publikum en sanselig opplevelse, og forestillingen blir gjennom publikums deltakelse ulik fra gang til gang. Forestillingen Kartellet er en arena for nytelse av folkedansens og folkemusikkens premisser: nærhet, deltakelse og lek.

Dansere:
Inge Martin Helgesen
Lars Frihetsli
Sigurd Johan Heide
Ådne R. G. Kolbjørnshus
Nils Ole Foshaug

Koreograf: Sigurd Johan Heide
Komponist: Mariann Torset

Musikere:
Mariann Torset – trøorgel
Julie Alapnes – fele

Terje Foshaug har vært produsent for forestillingen, og vært viktig i utarbeidelsen av konseptet.

 

Onsdag 18. april Anne Nymo Trulsen

ANNE NYMO TRULSEN konsert med band

Anne Nymo Trulsen, kjent fra det nordnorske bandet Hekla Stålstrenga går solo-igjen!

I 2013 ga Anne ut si aller første soloplate Skråblikk. Plata var egentlig alle låtene Anne hadde laga, så det var ingen rød tråd. Nå derimot, har Anne plukka ut 11 låter ho har skrevet selv, der alle går under temaet Valg. Små og store valg. Sinne, svik, savn, sorg og stolthet. Sanger til trøst og takknemlighet.  Det er ord som beskriver låtene Anne har valgt ut å være med på dette albumet. Anne skriver fremdeles på dialekt og den rustne stemmen og gode formidlinga er gjennomtrengende på begge albumene.

- Jeg har i løpet av de siste årene født to friske, fine barn, men jeg har mistet venner i ulykke og sykdom og jeg synger mye i begravelser. Jeg trenger ikke skrive låter da jeg har det bra, så disse låtene har kommet til meg som en reaksjon på tøffe hendelser og store følelser. Dette er et album blottet for humor, sier Anne med et smil om munnen.

 

På konserten vil Anne og bandet spille låter fra begge albumene:

Anne Nymo Trulsen: sang

Torje Åsali Jenssen: gitar

Ida Karoline Nordgård: bass

Adrian Danielsen: tangenter

Mikael Pedersen Jacobsen: trommer